Happy face!

YES! Vi har hittat mat i vårt neighbourhood! Finally! Jag gillar inte den shanghainesiska maten då den är mycket mycket oljig, och jag är något smått trött på kinesmat i allmänhet (redan). Jag föredrar potatis och brunsås, en riktig skåning med andra ord. MEN, nu har vi hittat mat. I ren nyfikenhet svängde vi in i en gränd på vår promenad ikväll och där fanns urmysiga restauranger och barer. Vi gillar! Starkt också! Jag är helt exalterad. Waaah! Vi hittade minst tre ställen med weissbier - me love. Och där fanns italiensk mat, indiskt, thairestauranger, pizzeria, steakhouse. Jag har säkert missat något, men tror ni fattat vinken. Mat! Och alla dessa små barer och uteserveringar..så mysigt! Bäst av allt, det ligger jättenära vår lägenhet. Wohoo!

Semlor


Min älsking lyckades göra finfina semlor här i Shanghai. Från scratch!


Söndagskväll

Har spenderat en stor del av kvällen med Skypesamtal från vänner och familj 
Nu står min älskling och fixar semlor, från scratch.
Håller tummarna att det går bra, men det tror jag.
Han är grym i köket.

Puss o kram

Dagens View


Utsikt från 28:e våningen


Våren är på väg


Vissa dagar i Shanghai är det fortfarande ganska kallt. Men våren och värmen är på väg.
Idag råkade jag köpa på mig ett par vita och ett par blå Converse.
"Bara" 639kr billigare (per sko) än hemma i Sverige. Underbart!




Söndag söndag

Idag har vi varit i Shanghai i fem veckor. Fem veckor?! Tiden går alltbra snabbt va?
Oh, vi var ju på tygmarknaden igår på Lujiabang Rd. Det var något annorlunda att uppleva. Massa små "butiker" överfyllda med tyger i alla färger och former. Där var också mycket tyskar och amerikanare. Nästan bara det. Tyvärr så var inte utbudet med chiffong och strechtyg så utbrett. Det fanns kanske tre eller fyra stycken som hade det, men bara en som kunde ordna i de färgerna jag ville ha. Men vi lyckades tillslut i alla fall. Så det blir en blå och en grön kjol, klar om nu nio dagar. Det ska bli spännande att se resultatet!

Sinan Mansions

Vi har hittat vårt smultronställe här i Shanghai. Sinan Mansions heter området. Gamla koloniala byggnader som renoverats. Grymt mysigt område med massor av uteserveringar. Känns väldigt "hemma".

Läs mer om Sinan Mansions här.



Underbara lördag

Helgen kunde inte komma mer lägligt än såhär. Jag var klarvaken vid 07.45 och fick känslan av att jag skulle iväg ännu en gång och jobba. Den underbara känslan som spred sig i kroppen när jag insåg att det är lördag.. ahh! Igår slutade jag jobba vid 18.30 som vanligt. Drog ner mot Yu Garden för att möta Marcus och fixa lite ärenden. Efter det tog vi banan mot IKEA (ovanligt) där vi käkade lite kvällsmat och köpte på oss viktigheter, samt "svenne-banan" mat. Omnomnom! Kvällen avslutades med lite öl och snacks och somna framför en film. Gott!

Innan i veckan har det mest varit jobb. Jobb, jobb, jobb. I torsdags kväll gav vi oss ut för att undersöka vår neighbourhood, och gick därför i en riktning vi aldrig gått förut. Vi hamnade tillslut på Huahai Rd., så vi passade på en sväng inom MediaMarkt (vilket för övrigt är fem våningar högt, och varje våningsplan är som en vanlig MediaMarkt hemma). Vi kan väl säga som så att vi blev med ugn. Äntligen blev livet lite lättare! Kvällen avslutades med varma mackor för att inviga det nya inköpet.

Vad som står på schemat resten av helgen?
Ja, det är inte helt klart ännu. Är mycket som måste göras. Men först blir det i alla fall frukost och ett besök på gymmet. Men troligtvis ska vi undersöka tygmarknaden och/eller Qipu Lu (som ska vara någon form av köpcenter som har allt, allt, allt. Det är tydligen här kineserna handlar kläder, skor etc.). Det återstår att se vad dagen erbjuder och kvällens planer är ännu oklart. Blir det utgång med tjejerna eller kanske bara ut på pub? Något bra blir det nog i alla fall.

Saknar er där hemma!


Puss och kram

Fettisdagen

Idag är det semledags igen, i alla fall för många av oss. Tyvärr inte för mig. Inte för jag egentligen älskar semlor, utan mer för att det kan vara gott ibland. Sedan är det ju tradition!
Idag är det tisdag, vilket innebär tre arbetsdagar kvar tills helg. Underbart! Helgens schema är fullproppat så vi kommer antagligen inte hinna allt vi vill göra, precis som alla andra helger vi haft här. Men en del måsten finns även denna helg. Känns som det är dags att införskaffa en elektrisk ugn med? Kanske blir det semlebak i helgen i alla fall? I övrigt är det planerat att träna, träna, träna. Springa lite i stan, kanske till och med besöka tygmarknad? Ut en sväng på stan med Anna G blir det antagligen också. Självklart är min älskling inkluderade i de flesta helgaktiviteterna.
Hmm, well.. annars idag så fyller min storasyster år. Grattis grattis! Jag har även sökt sommarkurser inför i sommar, om jag skulle sitta utan jobb för ovanlighetens skull. Det blev lite projektledning, marknadsföringsetik och företagsetik. Återstår att  se om det blir detta i sommar.
Ännu ett besök är inplanerat. Petra, min gamla roomie kommer hit i början av april. Wohoo!
Oj, nu har älskling lagat svensk mat. Omnomnom! Gotta go!

Grattis syster!

Idag fyller storasyster 26 år.
Stort grattis på födelsedagen Christina!

Längtar!

Jag längtar tills vi får besök av dessa godingar som kommer hit om antingen 2 eller 3 veckor 



När någon skaffar barn i Kina



En på min praktikplats ska ha barn. En pojke blir det (obviously)
med tanke på gåvan alla på arbetsplatsen fått,
innehållande två Dove chokladbitar, samt två ägg.
Ägg?!


Choklad

Även om Shanghai är experter på home-delivery och mycket av maten som finns här är billig, så kan jag ändå inte låta bli att sakna "svensk" mat, eller mat som faktiskt finns i Sverige. Marabou choklad eller Romerska bågar med apelinsmak. Smoothies på morgonkvisten (vart finns bär i mängder?). Kött med bearnaisesås. Potatis och brunsås (jo, vi har lyckats tillaga det här. Tack IKEA!). Mannagrynsgröt. Saknar Chili Thai i Jönköping, no. 9 på take-out menyn. Bästa! Eller till och med friterad kyckling med ris och curry. Svensk pizza. Panerad torskfilé. Listan på cravings kan göras lång.. Vi har i alla fall lyckats hitta Taco krydda här, så blir förhoppningsvis tacos ikväll här på våning 28. Omnomnom! Något jag också vill laga här är Chicken Enchiladas! En av mina absoluta favoriter!


Frukostdags!


Kineserna på praktiken är ena riktiga gottegrisar.
I veckan bjöd de bland annat på denna choklad-skapelse.
Jo, den var riktigt god. Noguat i. Jag älskar nougat!


Idag har vi varit i Kina i 1 månad


Jag har varit lite off med skrivandet de senaste dagarna. Jag och M har varit helt galet trötta. Det är inte likt mig som i vanliga fall kan sitta uppe halva nätterna. Men inte de senaste dagarna.
Just nu saknar jag sol och värme väldigt mycket. Visst, det kommer bli varmare snart, men just nu är vissa dagar (eller speciellt kvällar) så kalla. I fredags kom Marcus och mötte mig i stan efter jobbet. Vi "turistade" lite på the Bund, vilket i övrigt är väldigt fint kvällstid. Efter en promenad längs the Bund ståket, traskade vi ner mot Yu Yuan Garden, där jag i vanliga fall går förbi dagligen på väg mot praktiken, men har dock aldrig gått in i området. Sedan blev det en lugn kväll hemma.

På lördagen öppnade vi bankkonto åt Marcus. Vi orkade inte öppna till mig just nu, för det var en process som tog tid, så vi valde att skjuta på det så att vi kunde få gjort lite annat med under dagen. Vi åkte ner mot Yu Yuan Garden igen, för att titta runt i butiker. Jag måste erkänna att för mig finns det typ ingen bra shopping alls, sett till kläder. Sedan vi kom hit till Shanghai har jag nästan inte hittat något att hänga in i gardroben. Det är jäkligt tråkigt, så funderar seriöst på att planera inför det varmare värdet som komma skall, och helt enkelt ta mig mot tygmarknad och sy upp lite kläder. Kanske nästa helg?

Den lediga tid vi har är alldeles för kort. Det finns så mycket kvar av staden att upptäcka!




Valentines Day

Min älskling överraskade med blommor och god mat.
Du är den bästa som finns älskling 



På mitt finger


YES!

Jag hittade det tillslut. Äntligen var vi på Carrefour (igår söndag),
och vilken lycka - "normala" popcorn!
Var en väldigt stor matbutik måste jag säga, det fanns verkligen allt!

Stay cool

Mini-bananer

Fishy fishy



Söndag, redan?!

Som jag tidigare sagt så går dagarna här i Shanghai alldeles för fort. Gårdagen var en av de bästa hittills här borta känner jag. En dag med väldigt mycket på schemat. Visst att det blev till att gå upp tidigt en lördag, men det var det värt. Började dagen med ett besök på The London Salon. Visst att mitt hår inte kunde bli exakt som jag ville, direkt, men det har jag förståelse för.
Det är ju inte första gången jag vill gå från mörkt till ljust. Men det blev slingor och klippning. Servicen var kanon!
Fick till och med studentrabatt på 20%, så tummen upp för The London Salon.

Igår la jag vantarna på nya hörlurar till kanonpris.
Två par Beats hörlurar för 60rmb - jag klagar inte. Grymt ljud i dem med.
Efter en sväng med shopping på Huahai Rd., började tiden dra ihop sig inför kvällens aktiviteter. Vi tog oss hemåt, men var vrålhungriga, så vi testade McDonalds home delivery. Det tog mindre än fem minuter innan de var och ringde på dörren. Gott! Jag har hört att Shanghai ska vara en mästarstad i home delivery.

Anyways. Vi tog oss till Blue Frog på Maoming Rd, där vi mötte Anna G och hennes två vänner. Det blev lite drinkar och mat, innan vi fortsatte till deras italienska vänners hus för fest. Efter denna fest begav vi oss till en enorm bar på Huahai Rd. Grymt billiga drinkar, till och med billigare än Akademien. Galet! Det var en mycket lyckad kväll.

Puss o kram



Roxette bokat!


Den 14 mars ska jag och Marcus på Roxette konsert i Shanghai tillsammans med kanske 12 andra personer
(en del av dem från min praktikplats). Det ska bli skoj! 







Kram från ett regnigt (och snöigt) Shanghai!

11 timmar kvar

11 timmar kvar, sedan nanlkas det helg. Underbart!
Frukostdags i Shanghai

www.lorenamachado.com


Min gamla vän från au pair tiden har äntligen lanserat
sitt egna varumärke med brasilianska smycken, väskor mm.
Gilla på Facebook eller kolla in hennes hemsida här!





Vanlig syn på morgonkvisten






Dag 19 i Kina

Torsdag. En dag kvar till helg. Underbart! En till tidig morgon för att släpa sig iväg mot praktiken. 10 veckor kvar. Idag var min handledare sjuk, så jag fick jobba lite extra med det jag sysslat med tidigare i veckan. Nu har jag i alla fall gjort massor med förslag på Retail Packaging och Product Packaging i alla dess slag.

Idag var jag inte alls sugen på varken koreansk eller kinesisk mat, så jag och Karina drog till Subway istället. Måste erkänna att det är mycket godare i Sverige! Men det funkar liksom.

Längtar till helgen, ska ju som tidigare nämnt till frisören. Vet inte vad det är med vattnet eller klimatet, men det är som om färgen i håret bara "ramlat" av sedan jag kom hit. Ser inte helt okej ut. Marcus och jag måste se till att skaffa oss bankkonton med. Lika bra! Sen ska jag eventuellt träffa Anna G på lördag :) Jo, Anna G från Jönkan tiden. Gym är en annan sak jag också måste hinna med i helgen. Och självklart umgås med min älskade!


Torsdagskväll i Shanghai

Idag tipsa Karina mig om detta!
Företag som kan fixa beställning, samt hemkörning
från mer eller mindre nästan varje
restaurang i stan. Like!


Älskling är hemma från gymmet nu, så blir snart lite film (som vanligt), innan det är dags att sova.

Glömde förresten berätta att bästaste Matilda och Jonas kommer och besöker oss i Shanghai 2 mars! Längtar grymt mycket! Så kul att de "tar en sväng" om oss under deras Asien-resa :)


Puss o kram allesammans!



Dagen med stort "K"

Dagen med stort "K" har inte varit en vanlig onsdag. Dagen har mer eller mindre varit kaos! Jag brukar alltid få göra två t-bane byten varje morgon och kväll för att ta mig till och från praktiken. Denna dag blev annorlunda. I väntan på t-bana två av tre, så fick jag världens chock. Alla kinas kineser på en och samma t-banestation, typ. Det var världens kö för att få komma på t-banan. Alla kom inte med, men jag hade tur (eller otur) som hann med den. T-banan stannade inte på stationen för mitt vanligtvis sista byte. Jag hamnade slutligen på People's Square. Visst har jag varit där innan, men kan inte lokalisera mig därifrån ännu, till min praktik. Det blev till att fånga en taxi för att ta sig dit i tid. Dagen har varit mycket hektiskt, mycket design som ska bli klart. Till lunch blev det koreanskt med Maria och Karina. Gott! Efter jobbet råkade jag hoppa på t-banan i fel riktning. Jag insåg detta snabbt. Men shit happens när man är trött. Jag kom hem tillslut :) En väldigt kort pass på gymmet. Nu kallar kvällschill innan det är dags att nanna kudde. Klockan är redan halv 11.
Puss o kram!

Det kinesiska språket


Sedan jag och Marcus kom till Kina har vi fått höra det ena konstiga ordet efter det andra. Ett ord som jag hör sisådär femtioelva gånger om dagen är "nigga". Som nykomling i Kina blev jag först väldigt förvånad och chockad. Hörde jag rätt? Jo, det gjorde jag. Det är inte konstigt att man börjar fundera på ordets betydlelse när man ständigt hör "nigga nigga" i sin omgivning. Efter många om och men har jag tagit reda på vad detta innebär. Ordet används när man inte kommer på vad man ska säga, och betyder alltså mer eller mindre "ehhhhm"/"vahettere". Där ser man!

Sov inte bra i natt heller. Surt! Men jag klarade mig igenom en hektisk dag på praktiken. Texten till hemsidan har finslipats lite, i övrigt har dagen präglats av mycket klippa och klistra. Just nu ser det ut som en bomb slagit ner i mitt skrivbord. Det är saker överallt, ett organiserat kaos! Det är mycket som ska göras nu. Deadline för kollektion är denna vecka och det är mycket kvar att skissa ännu. Var det någon som sa stress?

Idag blev det lunch med en dansk och några kineser. Det blev kinesiskt. Förvånad? Vi beställde in många olika rätter och jag provade faktiskt det mesta. Det blev lite plock här, och lite där. Men mycket av maten var väldigt, väldigt stark. Men två rätter gillade jag skarpt. Den ena var något som liknade gröna blad och biff. Den andra var "kyckling" med bambuskott. Det smakade dock mer som skinka.

Idag har det varit väldigt kallt i Shanghai. Kallare än vad det brukar vara. Otur! Kom värme, kom! Jag saknar dig!

Nu är det snart helg igen. Då blir det ett besök hos frisören. "Yaaay!". Jag försökte först boka en tid på "Benson Salon" som rankats bland de fem bästa i stan, men där fick jag en lur i örat. Nej tack, ohyffsat! Så jag valde att istället boka tid hos "The London Salon" som ska vara duktiga på europeiskt hår. Jag håller tummarna!

Nu blir det film, innan sängen kallar!
Hoppas ni har det bra hemma i kalla Sverige!


En söndag på IKEA




Måndag - en kalldusch!

Kul att jag inte ens kommer ihåg vart mina olika tangenter sitter på datorn längre. Hela förra veckan knappade jag på ett kinesiskt inställt tangentbord. Tror jag. Så nu är det helt plötsligt lite svårare att skriva snabbt.

Efter två nätter med mer eller mindre ingen sömn, kändes det till en början lite tufft att ta sig upp när klockan ringde vid sju imorse. Regnet har öst ner hela dagen. Men jag har knappt vistats utomhus ändå. Tur det kanske.

Idag blev det lite koreansk mat till lunch. Det blev inte det jag trodde att jag beställde, men det funkade fint ändå. Sista veckan på praktiken har varit väldigt stressigt, eller ja, första veckan var det ju. Denna vecka kommer att bli om än stressigare. Men det kommer kännas skönt när det är klart. En lättnad. Om jag hinner klart vill säga. Jag jobbar på i alla fall och jag gör mitt bästa. Tyävrr så tar saker lite längre tid när man saknar erfarenhet inom en viss grej, eller när man saknar tillräcklig kunskap om exempelvis företaget eller dess produkter. Det kommer bli bättre med tiden.

Det var ganska kul idag när jag kom upp på kontoret idag. Fanns en gigantisk samling med paraplyer uppslagna i hallen. Tydligen funkar det så här. Knäppte en bild på morgonkvisten, men lite senare var antalet paraplyer det dubbla.


Idag var det tänkt att vi skulle gymma, men det ser inte ut att bli så. Vi får ta det imorgon istället. Ikväll ska vi se klart (läs: försöka se klart) en film vi startade igår. Har för mig att den heter "On the Blind Side". Riktigt bra! Men har en del kvar ännu. Jag bara hoppas att vi kan se klart den. Just nu är det en massa smattrande och smällande utanför lägenheten. Sista dagen på kinesiska nyåret. Så lugnt och skönt det ska bli sen! I helgen fick vi tillslut sett senaste Twilight filmen (jo, vi vet att den släpptes för evigheter sedan). Jag måste bara kommentera hur fruktansvärt dålig den var. Den var rent ut sagt "kass"!

För att inte bli alltför negativa så ska jag vara lite positiv istället. Jag och M var på IKEA igår, lunchade svennemat, köttbullar och mos. Omnomnom, säger jag! Vi har fortfarande problem med att hitta mat. Det finns så mycket mat här som är dränkt i oljor. Det är bara äckligt. Men i alla fall, IKEA igår. Det var mysigt. Tog en sväng där efter att vi varit en kortis nere i stan. Vi passade på att köpa knäckebröd och tunnbröd. Och choklad. Nu har de tyvärr inte Marabou mm. längre på IKEA, utan bara sina egna märken. Men det är helt klart det godaste chokladet i Kina i alla fall! Smakat inhemskt choklad och det kommer inte i närheten av det svenska. Nope, nix pix! nästa gång vi är där ska jag köpa ett helt lager att ha här hemma.

Om någon har majskärnor över till popp på gryta så mottages alla bidrag mer än gärna. Vi hoppades på att de där smörpopcornen vi fick tag i var "vanliga" smörpopcorn, men nej! Marcus tyckte dem var okej. Men jag som alltid älskat popcorn, hade svårt att få ner dem. Det fanns en söt eftersmak. Nej nej, goda var de ej! Popcorn ska smaka popcorn. Inte socker.

Jag kom på världens grej! Varför inte producera Memory spel här i Kina, med bilder och ord. Låt säga att apelsin illustreras, med texten "" under. Då blir utmaningen för kineserna att hitta en liknande bild med den engelska översättningen, "Orange". Efter att ha spelat Memoryt en sisådär 10 gånger, så borde några av de engelska orden har fastnat. Jag måste säga att är det något jag kan irritera mig på i det här landet, så är det att det är helt omöjlight att kommunicera med en så stor del av befolkningen. Barn på dagis i Sverige har mer kunskap i engelska än vad många vuxna har här. Det är sjukt! Nej, jag hoppas att jag får tid att sätta mig och plugga lite kinesiska. Det skulle underlätta för levandet här något enormt. Jag måste kila, M har lagat middag. Ska bli gott!


Puss o kram!


O-produktiv dag


Lördag kväll i Shanghai. Veckans andra träningspass är avklarat. Denna lördag har gått i stillhetens tecken. Stress har inte varit en del av denna dag. Vi tog oss sovmorgon till närmre tio. Det vart film och frukost innan vi traska ner till polisen för att registrera oss. Så nu har vi äntligen gjort det.

Efter det undersökte vi närliggande områden runt där vi bor. Det finns mycket vi inte sett ännu, så mycket nytt att upptäcka.

Idag är det exakt två veckor sedan vi kom till Kina och Shanghai. Det känns som vi varit här längre. Dagarna går fortfarande mycket fort. Temperaturen idag har varit överenskomlig. Imorgon blir det hela 12 grader.

Vi provade ett nytt matställe idag. Det ligger i närheten av vår lägenhet. Tro det eller ej, det fanns en anställd som kunde engelska! Underbart! Efter maten blev det gymmet nu är vi hemma igen. Klockan är redan 23.00. Jag har hunnit skypa med Ellen, mamma och pappa. Så nu blir det lite film och snacks. Efter många om och men så har vi förhoppningsvis fått tag i ätbara popcorn.

Jag trodde att torkade majskärnor skulle finnas överallt. Och riskakor. Men nej! Jag kan ha haft otur men inte sett något av det. Vi hittade micro popcorn förra veckan. Tyvärr var det de äckligaste popcornen jag smakat. Det hade "godis" smak. Jakten har fortskridit. Caramell popcorn, choklad popcorn, jordgubbs popcorn.. listan över smaksättningar kan göras lång. Men idag lyckades vi i alla fall hitta något som vi tror är "vanliga" smörpopcorn. "Vanlig vanliga" popcorn har vi inte hittat än. Håller tummarna för att det vi fått tag på går att äta. Annars får jag väl hålla mig till importerade Skittles. Måste kila!

Puss o kram!



Efter 13 dagar..

..utan Facebook, har vi tillgång till det igen.
Idag tog sig kinesen tid för att komma hit och installera internet åt oss - underbart! Nu kan vi äntligen återupprätta en bättre kontakt med Sverige igen. Jag måste bara påpeka ännu en gång att tiden går så förbaskat fort här borta. Jag förstår det inte. Upp på morgonen vid 7, tre byten med t-bana för att sedan vara framme på BS Studio någon gång mellan 9.00-9.15. Arbeta fram till 12.30 för att ha lunch till 13.30. Efter det jobbar till 18.30. Åker hemåt. Är oftast hemma på 28 våningen runt 19.15. Antingen blir det mat och film eller så trycks även ett kortare gympass in. Sen hinner klockan bli mycket, och då är det dags att sova för att sedan gå upp samma tid nästa morgon igen. Vardag på repeat.

Imorgon blir det helg i alla fall. Det ser jag fram emot. Det kommer som i tidigare inlägg nämnts, vara väldigt hektiska veckor på praktiken, många deadlines, med saker som måste vara klara i tid. Men det är kul i alla fall. Första dagen kändes sådär, men det känns bara bättre och bättre. Första dagen var jag fortfarande mycket förvirrad över vad jag faktiskt skulle göra, men det klarnade redan dagen efter. Så nu är det kul. Kanske inte alltid så lätt, men kul i alla fall. Jag undrar vad helgen kommer erbjuda. Vi ska i alla fall passa på att träna, för vi har möjlighet att smita dit tidigare, då är det inte så mycket folk där som det är på kvällen. Då är det fullt.

En typisk sak som kineser gör när de tränar är att lägga beslag på löpband och motionscyklar, gå i snigelfart respektive trampa segare än en sengångare klättrar, eftersom de självklart sms:ar under hela träningspasset. Samma fenomen kan uppstå vid t-banan. Kanske inte samma, men liknande i alla fall. De har först väldigt, väldigt bråttom, men så fort de trängt sig förbi en till två personer är det som om tiden står still. De har en förmåga att alltid vara i vägen. Speciellt när man har bråttom själv.

När jag sitter och tänker över vad vi upplevt här så är det inte alltid så lätt att återberätta det. Det har hänt så väldigt mycket, en del glöms helt enkelt bort. Nu blev jag väldigt seg i huvudet känner jag, så det är dags att lägga datorn åt sidan. Nu blir det lite film med min älskling innan det är dags att sova igen.

Puss och kram!



Dag 4 pa praktiken, en torsdag


Dessa dagar har gatt otroligt fort. Knasigt att det ar fredag och dags for helg redan imorgon. Men det ska sjalvklart bli skont med helg, far se vad vi ska gora.

Igar skulle vi fatt internet installerat, men kinesen som skulle gora det dok aldrig upp. Sa nu haller vi tummarna att han kommer idag istallet. "Hej hej varlden, det var langesedan vi sags".. Nu i veckan har det varit langa dagar pa praktiken. Pa kontoret fran 9.30-18.30..fast oftast ar jag har langre an det, det beror helt och hallet pa vilket t-bana som finns med. finns ingen tidtabbel for nagot har - de tar det som det kommer, sa helt omojligt att planera.

Ikvall blir det forhoppningsvis lite hang pa internet och en svang till gymmet. Men nu maste jag tillbaka till arbetet. Det ar valdigt mycket att gora, sitter och fixar en draft pa all text till hemsidan just nu. Sen blir det drafts pa design av produkter som ska goras. Efter det blir det forandring av offentliga papper, fotografering av produkter till hemsida och mycket mer dar till. Maste kila!


Kramis






RSS 2.0