Mozartkulor

Idag har jag bakat både pepparkakor och Mozartkulor (såklart en av mina absoluta favoriter). MUMS!



Skåne!

Äntligen! Efter en heldag på resande fot; Göteborg-Jönköping-Lund, så är jag äntligen nerkrupen i sängen. Börjar känna mig något sliten (äntligen!), så hoppas på att få lite sömn i natt. Förra natten låg jag bara och vred och vände på mig tills det var dags att gå upp. Som tur är så blir dessa nätter allt färre. Måste säga att det är riktigt skönt att komma hem igen. Lille hunden sussar sött tätt intill, mys.

Det är typ 30 grader varmt på bussen..

..jag dör! Måste ha hänt något med kylsystemet. Är nästan varmare här än i Hälsobastun vill jag lova. Snacka om köldchock jag kommer få väl framme i Jönköping. Brrrr!


En sista sväng till Jönkan innan jul

Efter nästan två timmar på Nils Ericssonterminalen i Göteborg, är jag finally på väg tillbaka till Jönköping för mitt sista seminarium innan julen. Deilig! Det märks att ju längre ifrån Göteborg vi kör, ju mer snö är det. Damn, och jag som har så mycket packning!

I eftermiddag får jag äntligen åka hemåt mot Skåne, ska bli skönt. Nu ska jag bara bo i tre väskor under de närmsta 30 dagarna. Wonderful! Igår bokade jag och älskling extrabagage inför Shanghai, det behövs verkligen! Har varit väldigt svårt att välja ut vad som får följa med. Det ska bli skönt att komma iväg lite, är lite smått trött på Jönköping efter 2 ½ år.

Well, gotta go!


19 December

..och fem dagar kvar till jul. Än är det inte jullov för min del (om jag ens kan kalla jullovet för ett jullov när det är massor med skolarbete som ska göras?), ett seminarium kvar imorgon innan det bär av mot Skåne. Sitter just nu och knåpar på en notis, det är inte så lätt när man inte är van vid att skriva den typen av texter. Huu! säger jag.

Annars har helgen varit mycket bra. I fredags gick flyttlasset från Mollbergsgatan i Jönköping. Nu är det bara 31 dagar kvar tills jag och min älskling flyttar till Shanghai, underbart! Helgen har också innehållit lite juldikter (jo, ”skolarbete” det med), men också en tur till Liseberg, där jag för första gången var på ”Jul på Liseberg”. Grymt mysigt med alla lampor, fake-snö, glögg och donuts. Omnomnom!

Nej, nu tillbaka till uppgiften som måste göras till imorgon!

Puss o kram!


Kontakta mig

Är det något du undrar över?
Tveka inte att slänga iväg ett mejl:


[email protected]





RSS 2.0