Underbara lördag

Helgen kunde inte komma mer lägligt än såhär. Jag var klarvaken vid 07.45 och fick känslan av att jag skulle iväg ännu en gång och jobba. Den underbara känslan som spred sig i kroppen när jag insåg att det är lördag.. ahh! Igår slutade jag jobba vid 18.30 som vanligt. Drog ner mot Yu Garden för att möta Marcus och fixa lite ärenden. Efter det tog vi banan mot IKEA (ovanligt) där vi käkade lite kvällsmat och köpte på oss viktigheter, samt "svenne-banan" mat. Omnomnom! Kvällen avslutades med lite öl och snacks och somna framför en film. Gott!

Innan i veckan har det mest varit jobb. Jobb, jobb, jobb. I torsdags kväll gav vi oss ut för att undersöka vår neighbourhood, och gick därför i en riktning vi aldrig gått förut. Vi hamnade tillslut på Huahai Rd., så vi passade på en sväng inom MediaMarkt (vilket för övrigt är fem våningar högt, och varje våningsplan är som en vanlig MediaMarkt hemma). Vi kan väl säga som så att vi blev med ugn. Äntligen blev livet lite lättare! Kvällen avslutades med varma mackor för att inviga det nya inköpet.

Vad som står på schemat resten av helgen?
Ja, det är inte helt klart ännu. Är mycket som måste göras. Men först blir det i alla fall frukost och ett besök på gymmet. Men troligtvis ska vi undersöka tygmarknaden och/eller Qipu Lu (som ska vara någon form av köpcenter som har allt, allt, allt. Det är tydligen här kineserna handlar kläder, skor etc.). Det återstår att se vad dagen erbjuder och kvällens planer är ännu oklart. Blir det utgång med tjejerna eller kanske bara ut på pub? Något bra blir det nog i alla fall.

Saknar er där hemma!


Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0