Dag 4 pa praktiken, en torsdag


Dessa dagar har gatt otroligt fort. Knasigt att det ar fredag och dags for helg redan imorgon. Men det ska sjalvklart bli skont med helg, far se vad vi ska gora.

Igar skulle vi fatt internet installerat, men kinesen som skulle gora det dok aldrig upp. Sa nu haller vi tummarna att han kommer idag istallet. "Hej hej varlden, det var langesedan vi sags".. Nu i veckan har det varit langa dagar pa praktiken. Pa kontoret fran 9.30-18.30..fast oftast ar jag har langre an det, det beror helt och hallet pa vilket t-bana som finns med. finns ingen tidtabbel for nagot har - de tar det som det kommer, sa helt omojligt att planera.

Ikvall blir det forhoppningsvis lite hang pa internet och en svang till gymmet. Men nu maste jag tillbaka till arbetet. Det ar valdigt mycket att gora, sitter och fixar en draft pa all text till hemsidan just nu. Sen blir det drafts pa design av produkter som ska goras. Efter det blir det forandring av offentliga papper, fotografering av produkter till hemsida och mycket mer dar till. Maste kila!


Kramis




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0